tirsdag 27. februar 2007

Jesu kiste er funnet!!!


Ja, hvor merkelig det enn høres ut mener forskere at de har funnet Jesu kiste i den sørlige delen av Jerusalem. Kisten blir også påstått funnet for 27 år noe som jo er HELT naturlig for et slikt funn. På kisten er det selvfølgelig innskripsjoner som forteller at i denne kisten ligger Jesus sønn av Josef og Maria Magdalene. Om ikke dette skulle være nok, mener de sammme forskerene å ha funnet kisten til Jesu sønn Juda på det sammme stedet.

Alle disse "fakta" skal legges fram i et tvprogram på Discovery den 4.mars og er produsert av James Cameron mannen bak Titanic.

Men heldigvis har vi nyttige bibelforskere som slår fast at funnet er falsk grunnet feilaktige tolkninger av innskripsjonene på kisten og at det er ulogisk at utgravningene kunne utføres uten tillatelse fra Israelske mydigheter. For så å bli holdt hemmelig i 27 år.Et annet viktig ankepunkt for bibelforskeren er at siden vi ikke kjenner DNA profilen til noen av Jesu slektninger er det umulig å si med 100% sikkerhet at levningene faktisk er Jesu.

Men..kunne hvorfor er det ingen som har kommet frem til at dette er komplett umulig, siden Bibelen forteller i evangeliene at Jesus for opp til himmelen igjen. For hadde hans evninger virkelig blitt funnet. Hadde fortapelsen vært et faktum for et vært menneske..

Les mer om saken her

Dagens sang: "På golgata sto det et kors"
Dagens gullkorn: It is possible to fail in many ways...while to succeed is possible only in one way. Aristotle (384 BC - 322 BC)

11 kommentarer:

Sturla sa...

Strengt tatt er vel dette bare nok et "tegn i tiden", på linje med Da Vinci-koden og Judasevangeliet, som ble offentliggjort i fjor..?

Heldigvis er Bibelen godt nok begrunnet og dokumentert, så man må være bra lobotomert, evt. lurt, om man ikke tror på det den sier..

Vegard sa...

Ja er enig med deg der..sendes utrolig mange rare teorier rundt evangeliene og bibelen for tiden. En av de rareste jeg har sett blitt sendt handlet om andre "messiaser" som levde samtidig som Jesus. Og i følge en viss kanal som starter på D og sponser et proteam på sykkel, bare hadde uflaks at ikke de ble Messias/kinne likså godt ha vært det.

kristinevik sa...

Så flink du er Vegard... legger bare ut kjempeinteressante ting!!
Kjempeartig å lese...
SKulle hilse masse fra min syke søster Helene (ikke psykisk syk - eller kanskje det og - men "går-på-paracetter-og-pencelin" syk.
Vi digger deg ;)

Tommy sa...

hallaosen Vegard!
vi må få boblet snart!
hjemme neste uke eller?

Vegard sa...

Kristine Vik: Takk for komplimentene..du får hilse tilbake..selvom det sikkert ikke er så lenge før jeg sender en mld selv..

Tommy:Nei kommer ikke hjem før 19ende..men har allerede snakket med jani om at da MÅ vi få det til!!!!!!!!!!!!!!Gleder meg..ossen går det ellers lenge siden jeg har hørt noe...

Michelle & Melissa sa...

javell vegard, utrolig interessant- d må e si! hva holder du på med for tiden da? lenge siden kan man si...

Anonym sa...

Leste om den saken.. Men Maria Magdalena skal ikke være Jesus mor, men Jesus "partner"..

Er en annen Maria som er moren hans. Vi kjenner jo alle til henne.

Er jo fult mulig at dette er sant? Jeg vet ikke.. Men med henhold til troen så virker jo det helt ulogisk..

Vegard sa...

Michelle og Melissa: Er i militæret for tida som sanitetsassistent på Rygge(like ved Moss)Takk for komplimentet..Hva holder du med på for tida..Ja det kan man si er lenge siden

Vegard sa...

Du har helt rett der anonym..skriveleif av meg i teksten.. Hverken at Jesus var "gift" med Maria M eller at jesu levninger er blitt funnet i en kiste er i strid med hva bibelen sier.og hvis jesu ble gift..tror jeg det hadde blitt skrevet om i bibelen

Tommy sa...

ja, eg stemmer ja til det!

lite som skjer for tiden.. jobber som vanlig, og henger med folk som vanlig..:P

blir ikke helg denne gangen heller.. skal på kurs imorgen og i overmorgen.. leit..

du då.. noe nytt? skjer d noe spennende der borte?

Vegard sa...

nei egentlig ikke prøver bare å få tida til å gå..skal jo være her 2 uker til..men får kanskje fri til neste helg så da skal jeg til alex og steffen